Refektarz Klasztorny -

Adres: Rytwiany, ul, Klasztorna 25, Polska.
Telefon: 158647795.
Strona internetowa: pustelnia.com.pl.
Specjalności: Restauracja.

Opinie: Ta firma ma 6 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 4.3/5.

Lokalizacja Refektarz Klasztorny

Pewna pustelnia w Rytwianach, Polska, jest miejscem, które warto odwiedzić dla miłośników dobrej kuchni. Znajduje się pod adresem ul. Klasztorna 25, a można się z nią skontaktować pod numerem telefonu 158647795. Strona internetowa pustelnia.com.pl zawiera wszelkie informacje na temat tego magicznego miejsca.

Specjalizując się w restauracji, ta pustelnia oferuje wyśmienite dania i niezapomniane doznania kulinarne. Jej reputacja jest potwierdzona przez 6 recenzji na Google My Business, a średnia ocena wynosi imponujące 4.3/5. To miejsce z pewnością zasługuje na uwagę!

Dla osób poszukujących wyjątkowego doświadczenia kulinarne, pustelnia w Rytwianach jest idealną opcją. Zlokalizowana w malowniczej okolicy, zapewnia nie tylko wyśmienite potrawy, ale także spokojną atmosferę sprzyjającą relaksowi i delektowaniu się chwilą.

Jeśli szukasz miejsca, gdzie można delektować się smacznym jedzeniem w urokliwej okolicy, nie wahaj się odwiedzić pustelni w Rytwianach. Zachęcamy do kontaktu poprzez ich stronę internetową, aby zarezerwować stolik i cieszyć się wyjątkowym doświadczeniem kulinarne. Niech smak potraw z tej pustelni przywoła wspaniałe wspomnienia i zachęci do powrotu!

Recenzje dla Refektarz Klasztorny

Refektarz Klasztorny -
Jan Baca
5/5

Jest bardzmiła atmosfera KS.który oprowadza grupy, jest bardzo miły, i serdeczny jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła polecam w 100%

Refektarz Klasztorny -
Jacek Paluch
5/5

Kuchnia dobra smaczna warto przyjść do restauracji

Refektarz Klasztorny -
Wiesław Kowalewski
5/5

Restauracja Kamedulska to powrót do tradycji braci kamedułów. Znajdziecie tu wiele dań zwykłych, prostych, domowych, smacznych i pożywnych. Osobiście polecam kaszę gryczaną ze skwarkami, warzywami i jajkami sadzonymi. Ale równie smakowite są kopytka w różnych wersjach. np na słodko z serem lub podsmażane ze skwarkami. A pierogi ... prawie jak u Solejukowej.
Smakujcie. Zapraszam!
A na zdjęciu poniżej: kasza z sosem grzybowym, sadzone na szparagach i surówka. Pychota.

Refektarz Klasztorny -
Szymon Staniec
2/5

Brak sensownego wyboru, nie skorzystałem

Refektarz Klasztorny -
Mariusz Chodór
4/5

Refektarz Klasztorny -
Marcin Szczepanik (Lary)
5/5

Go up